Szolgáltatásaink

PARTNERKERESÉS, PIACKUTATÁS

A Hungarian High Tech Investment&Service Ltd. megbízható és professzionális szolgáltatása révén a megrendelő cég által meghatározott feltételek, valamint a többéves saját tapasztalat alapján a legideálisabb partnereket térképezi fel Önnek, és piackutatást végez termékei számára egész Kína, valamint Magyarország és az EU területén.

TELJES KÖRŰ PROJEKTMENEDZSMENT

Hungarian High Tech Investment&Service Ltd. a kapcsolatfelvételtől a projekt lezárásáig, vagyis a piackutatástól a termékek hazaszállításáig teljes körű szolgáltatást végez. Munkatársaink folyamatosan tájékozódnak a projekt állásáról és megfelelő információkkal látják el a partnereket minden fázisban, ezzel segítve a megfelelő ügyletmenetet.

HELYI KAPCSOLATOK, LOBBI TEVÉKENYSÉG

A Hungarian High Tech Investment&Service Ltd. kínai és budapesti irodájának munkatársai tapasztalatuknak, helyi ismeretüknek és kiterjedt kapcsolatrendszerüknek köszönhetően a hatósági és adminisztrációs teendőket el tudják intézni, napi kapcsolatban vannak a helyi és központi szervekkel.

CÉGKÉPVISELET, CÉGALAPÍTÁS

Cégünk vállalja, hogy az Ön cégét képviseli Kínában, valamint vállaljuk a cégalapításban való segítségnyújtást is, mind Shenzhenben és Hong Kong-ban.

KÍNAI CÉG-AUDIT, ÁTVILÁGÍTÁS

Mielőtt üzleti kapcsolatot létesít egy kínai céggel, érdemes megtudni, hogy pontosan milyen piaci szereplő is valójában. Ebben segítenek a Hungarian High Tech Investment&Service Ltd. munkatársai, akik ellenőrzik a kínai cég működési engedélyét, megvizsgálják az adott cég hátterét, teljes átvilágítást végeznek.

MINŐSÉGELLENŐRZÉS

A Hungarian High Tech Investment&Service Ltd. teljes körű minőségellenőrzési szolgáltatást biztosít ügyfelei részére. Ez kiterjed a gyártás felügyeletére, az áru konténerbe kerülésére és szállítására is.

JOGI ÉS PÉNZÜGYI FELTÉTELEK VIZSGÁLATA

A Hungarian High Tech Investment&Service Ltd. munkatársainak többéves tapasztalata van az export-import tevékenységhez kapcsolódó jogi és pénzügyi kérdések megoldásában, mind a kínai, mind a magyar viszonyokat ismerjük, így ezekben a kérdésekben is tudunk tanácsot adni az Ön cégének.

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS, DELEGÁCIÓK FOGADÁSA, TOLMÁCSOLÁS, FORDÍTÁS

A kínai és magyar iroda munkatársai vállalják magyar és más európai, valamint kínai üzletemberek és delegációk itthoni és kínai látogatásának megszervezését, továbbá a találkozókon, a tárgyalásokon és a program teljes ideje alatt biztosítják az anyanyelvi szintű tolmácsolást.

HATÉKONYAN MŰKÖDŐ ÜGYVITELI RENDSZER

budapesti és shenzheni irodánk összehangolt működésén alapuló hatékony, bevált ügyviteli rendszert hoztunk létre, melyre alapulva gyorsan és megbízhatóan tudjuk intézni a szerződéskötést, az operatív ügyintézést, a partnerek közötti egyeztetést. Cégünk a partnerség jegyében üzleti tanácsadást is végez, a kereskedelmi tevékenység minden fázisához kapcsolódóan.